Nga studimet për pranim si mjek në Gjermani

Për të punuar si mjek nga jashtë BE-së në Gjermani, kërkohet miratimi i cili jepet nga autoritetet shtetërore. Prandaj duhet ekzaminuar nëse Diploma juaj në Mjekësi është e barazvlefshme me Diplomën në Gjermani.
Në vijim, shërbimet tona do të paraqiten në një plan katër-hapësh, i cili do të ju ndihmojë të kryeni një punë mjeku të paguar mirë në Gjermani.


Image

Konsultimi fillestar

Në një konsultim të parë, ne kontrollojmë sfondin tuaj, vlerësojmë perspektivat tuaja potenciale në Gjermani dhe nëse ato përmbushin objektivat tuaja.


Image

Përgatitja

Nëse në konsultimin fillestar ne kemi vendosur se ju i përmbushni kushtet e nevojshme për miratim, dokumentet e kërkuara nga autoriteti shtetëror tani do të shikohen dhe përkthehen nga ne në hapin e dytë.


Image

Miratimi

Në hapin e tretë, do të ju kërkohet të aplikoni tek autoriteti kompetent shtetëror për miratim në Gjermani.


Image

Agjensia e punësimit

Pasi të keni marrë miratimin për Gjermani, ne do të kërkojmë vendin e dëshiruar të punës për ju si mjek.


Mbështetje për të krijuar kabinetin tuaj në Gjermani

Stacks Image 184

Ju dëshironi të jeni një mjek I përgjithshëm ose mjek i specializuar në Gjermani? Për të qenë i sinqertë, nuk do të jetë aq e lehtë, pasi ju duhet të plotësoni një numër kushtesh administrative dhe financiare. Por sigurohuni që ëndrra juaj mund të bëhet realitet me një partner të fortë si Euro Mjekët.

Opinioni i klientëve

  • Ekipi ishte shumë miqësor dhe ndihmues. Ata arritën të më gjenin një vend pune në një spital në Dresden. Prandaj, unë vetëm mund të rekomandoj Euro Doctors.

    Karolina L.
  • Personalisht e gjeta si diçka të mrekullueshme që është dikush i cili kujdeset për gjithçka. Kompletimi i procedurës së licencimit dhe ndërmjetësimi i vendit të punës si mjek shkoi më shpejtë se që prisja.

    Ivan M.
  • Në përpjekjen time të parë për tu pranuar në Gjermani, deshtova. Pastaj kam përdorur Euro Doctors dhe funksionoi menjëherë.

    Milica S.

Euro Doctors
Gotthard Steiner
Adresë: P.O. Box 100536, 80331 Mynih, Gjermani
E-Mail: office@euro-doctors.com
Ust-IdNr.: DE301954793