Како да те примат како медицински доктор во Германија откако ќе го завршиш факултетот?

За да работаш како медицински доктор во Германија а доаѓаш од држава која не е во ЕУ ти треба одобрување кое треба да го обезбедат властите. Тие треба да проверат дали дипломата по медицина одговара со нивото на студиите во Германија.
Тука ви ги презентираме нашите услуги во процедура од четири чекори која ќе ви помогне во добивање на добро платена работа како медицински доктор во Германија.


Image

Почетна Консултација

На првата консултација ја проверуваме вашата позадина, ги проценуваме вашите потенцијални перспективи во Германија и дали тие ги исполнуваат вашите цели.


Image

Подготовка

Во случај да заклучиме од почетната консултација дека ги исполнуваш условите потребни за одобрување, ќе ви помогнеме со прегледот и преводот на потребните документи што треба да се дадат на Германските власти.


Image

Одобрување

Сега официјално поднесеме барање до релевантните германски власти за одобрување.


Image

Средување вработување

Откако ќе добиете одобрување во Германија, ние ви помагаме да најдете вработување земајќи ги предвид вашите лични преференции.


Поддршка да се воспостави свој кабинет во Германија

Stacks Image 184

Сакате да работите како лекар или лекар специјалист со свој кабинет во Германија? Да бидам искрен, тоа нема да биде толку лесно, бидејќи мора да исполнувате голем број на административни и финансиски услови. Но, бидете сигурни дека твојот сон за сопствен кабинет во Германија би можел да стане реалност со силен партнер, како што се Евро доктори.

Мислењето на клиенти

  • Тимот беше многу добар и корисен. Успеаа да ми обезбедат вработување во болница во Дрезден. Така што , можам да ви ги препорачам Евро Лекарите.

    Karolina L.
  • Лично, многу сум благодарен што има некој кој организира сè. Завршувањето на процедурата за одобрување и моето поставување во Германија беше многу побрзо отколку што првично мислев.

    Ivan M.
  • Мојот прв обид да се добие одобрување во Германија не успеа. Потоа се приклучив на Евро Лекарите и веднаш успеав.

    Milica S.

Euro Doctors
Gotthard Steiner
Aдpeca: P.O. Box 100536, 80331 Mинхен, Германиja
E-Mail: office@euro-doctors.com
Ust-IdNr.: DE301954793